(the English version below this text)

 

Beste Mensen,

 

Vanaf 10 augustus t.e.m. 14 augustus 2022 organiseren arts en psycholoog Annemieken Van Reepingen en ikzelf een RETREAT in NORMANDIË (Frankrijk), op unieke locatie middenin een idyllisch bos van 1500 hectare!

 

La Davière in Saint Sever Calvados ligt midden in het woud van Saint Sever, een oase van rust, magie en historiek. Gebouwd in de 17de eeuw is het al enkele eeuwen de stille getuige van mens en natuur. Een plaats waar je vanzelf tot rust komt, waar herbronning vanzelfsprekend is. Waar coachen met paarden een natuurlijk onderdeel van het geheel is.

Logeren kan in een gezellige B&B in de buurt, of in houten huisjes in het bos. Je kan ook kamperen. Je kan zelf je verblijf boeken of wij verzorgen dit voor jou.

In Normandië en de Calvados regio valt heel wat moois te bezoeken, als je er een iets langere vakantie van wil maken, kan je hier volop genieten.

 

DE RETREAT:

Annemieken en ik hadden al een paar jaar het idee om een retraite te organiseren - de ideale gelegenheid om wat we in de laatste acht jaren hebben opgebouwd te synthetiseren en uit te dragen...

 

Een vijfdaagse verdiepingsworkshop waar Horse Assisted Coaching wordt gecombineerd met Human Design en Astrologie... paarden, mensen, natuur, opladen, zelfontplooiing, genieten,...

 

Interesse? Surf dan alvast eens naar deze link met wat meer informatie: https://www.kivik.eu/burn-out-herstel

 

Welkom!

 

Groetjes,

Levi

0497/10.26.50

https://www.levicosijn.com/

Hieronder een getuigenis van een van de participanten van ons laatste weekend:

 

Nicole Desmedt:

 

"Het is moeilijk om te verwoorden wat er allemaal plaatsvindt als je werkt met de paarden, het is veel meer een beleving. Het gaat om wat er gebeurt en wat je voelt op dat moment in samenwerking met de paarden. Het voelt soms heel magisch aan. Hoe die paarden je een spiegel voorhouden van wat je gedachten (ook onbewuste) met je doen. Het wordt je getoond, zo maar … onbevooroordeeld… Je krijgt te zien of je gedachten je doen blokkeren of doen ze je vooruitgaan. Geef ik mijn grenzen aan? Geef ik genoeg ruimte aan de ander? Ben ik assertief genoeg? Ben ik duidelijk genoeg? Ga ik voor mijn doel of laat ik me onderweg afleiden door allerlei dingen en gedachten? Paarden doen je op die manier zoveel van jezelf begrijpen, gewoon door te ervaren, door er te zijn. Ik begreep al veel van oorzaak en gevolg. Maar enkel door de samenwerking met de paarden is er ook echt iets beginnen te veranderen in relatie met anderen en de wereld. Deze samenwerking heeft me al veel inzichten gegeven en mijn leven verrijkt op vele gebieden. Ik voel me levendiger, meer aanwezig, gelukkiger, Human design reikt je aan hoe je als mens functioneert. Wat je bij jouw geboorte hebt meegekregen aan talenten en wat je doel is…hoe je gelukkig zijn ervaart. Wat werkt voor jou en wat niet. Horen dat het moment waarop je geboren werd een grote invloed heeft hoe het leven naar je toekomt en daarmee rekening te houden doet je leven makkelijker stromen. Ik was verwonderd dat dit zomaar gebeurde als ik met enkele tips rekening hield. Je hoeft het allemaal niet te geloven. Je kan deze theorie onmiddellijk uittesten in een oefening met de paarden en in je huidig leven. Blij dit ontdekt te hebben, zo een goede coaching van mens en dier. Dank je."

In English...

Between August 10th and 14th physician and psychologist Annemieken Van Reepingen and myself will be organising a retreat in Normandy (France), on a unique location in the middle of 1500 hectares of idyllic forest!

Horse Assisted Coaching will be combined with Human Design and Vedic Astrology... horses, nature, recharge, explore, expand...

Are you interested? Surf to this link with all relevant information:

https://www.kivik.eu/burn-out-herstel

Welcome!

 

foto 1 retreat.jpg
6.jpg
3.jpg
5.jpg
foto 1 retreat.jpg
Foto retreat (1).jpg
7.jpg
Foto 2 retreat.jpg